Game Of Thrones'un Devam Projesi 'The Long Night'ın Kadrosu ve Yönetmeni Belli Oldu

09.01.2019 22:06
Game Of Thrones'un Devam Projesi 'The Long Night'ın Kadrosu ve Yönetmeni Belli Oldu

Nisan ayında sekizinci ve son sezonuyla HBO ekranlarına gelecek Game Of Thrones, bir spinoff projesi duyurarak hayranlarının yüzünü güldürmüştü. Başrollerini Naomi Watts ve Josh Whitehouse'un paylaşacağı devam dizisinin oyuncu kadrosu ve yönetmeni belli oldu. 


Jane Goldman'ın yaratıcısı olduğu ve "Game Of Thrones" öncesinde geçen olayların anlatılacağı dizi projesinin ismi "The Long Night" olarak duyurulmuştu. Watts'ın karakterinin detayları şimdilik gizli tutulsa da, “karanlık bir sırrı saklayan karizmatik bir soyluyu” oynayacağı açıklanmıştı. HBO daha önce yapmış olduğu bir duyuruda, hikayenin Game Of Thrones'taki olaylardan sekiz bin yıl önce gerçekleştiğini söylemiş ve yeni dizinin tanıtımını “Dünyanın altın çağının kahramanlarının en karanlık saatini anlatacak. Ve kesin olan tek bir şey var: Westeros tarihinin dehşet verici sırlarından, ak gezenlerin gerçek kökenine; Doğu'nun efsanelerinden, Starkların öykülerine… Anlatılacak şeyler bildiğimiz hikayeler olmayacak." şeklinde yapmıştı.

 

Detayları uzun zamandır beklenen dizinin kadrosunda Watts ve Whitehouse'a; Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Shella Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp ve Toby Regbo eşlik edecek. Dizinin yönetmenliğini ise S.J. Clarkson üstleniyor. Clarkson daha önce Jessica Jones, Orange Is the New Black, Dexter ve Bates Motel gibi yapımlarda yönetmenlik yapmış tecrübeli bir isim. Kendisi ayrıca Star Trek serisinin sıradaki filminin de yönetmen koltuğuna oturacak.