Hayvan Mezarlığı’nın Vizyondan Önceki Son Fragmanı Paylaşıldı

02.04.2019 09:50

Vizyona girmesine sayılı günler kala Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary) filminin son fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Hayvan Mezarlığı 5 Nisan 2019 tarihinde beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.


Stephen King’in 1983 yılında yazdığı aynı isimli romanından uyarlanan film, ikinci defa sinema perdesiyle buluşuyor. Filmin konusu ise; Dr. Louis Creed ve ailesinin Boston’da bir kırsala taşınması ile başlayan olaylar dizisini ele alıyor. Dr. Louis Creed’in (Jason Clarke) evlerinin yakınındaki gizemli hayvan mezarlığına keşfetmesiyle, Creed’ler için talihsizlik başlıyor. Louis, yaşadığı bir trajediden sonra garip komşusu Jud Crandall’a (John Lithgow) gidiyor ve işler çığırından çıkıyor.

 

Vizyona girmesine günler kalan korku-gerilim filmi Hayvan Mezarlığı'nın yönetmenliğini Şeytanın Gözleri, Holidays ve Postcards From the Future: The Chuck Palahniuk Documentary gibi yapımlardan tanıdığımız Kevin Kölsch ve aynı yapımlarda birlikte çalıştığı Dennis Widmyer üstleniyor. Yönetmenler, Stephen King’in kitabına olabildiğince sadık kalmaya çalıştıklarını ancak, izleyenlere de önceki filmlerden farklı bir deneyim yaşatmayı amaçladıklarını belirtmişlerdi. Merakla beklenen film, Dünya prömiyerini Mart ayında SXSW Film Festivali’nde yapmıştı.

 

Hayvan Mezarlığı’nda  Dr. Louis Creed'e Ölüm Yarışı, Halk Düşmanları, Terminator: Genisys ve Muhteşem Gatsby yapımlarından tanıdığımız Jason Clarke hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda John Lithgow, Amy Seimetz ve Hugo Lavoie gibi önemli isimlerin de yer aldığı Hayvan Mezarlığı 5 Nisan’da vizyondaki yerini almadan önce, filmin son fragmanı yayınlandı.

Hayvan Mezarlığı'nın yayınlanan son fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.