Joaquin Phoenix'li 'Joker' Filminin İlk Posteri Yayınlandı

03.04.2019 14:51
Joaquin Phoenix'li 'Joker' Filminin İlk Posteri Yayınlandı

Warner Bros. Stüdyoları tarafından çekilen “Joker” filminin ilk posteri yayınlandı. Joaquin Phoenix, tek başına ve “mutlu bir yüz”e sahip. 

 

2019 yapımı Joker filmi için hazırlanan ilk poster dün Warner Bros. stüdyoları tarafından yayınlandı. Poster genel olara , Joker'in gökyüzüne baktığı ve yüzündekilerin açıkça kan olduğu anlaşılan bir şekilde tasarlanmış. Geçtiğimiz Eylül ayında filmin yönetmeni Todd Phillips, Joker makyajı yapılmış haldeki Joaquin Phoenix'in bir ekran testini paylaştığı için çok da sürpriz olmayan bu tasarıma sahip poster bekleyenlerinin takdirine sunuldu. Asıl ön görülmemiş haber ise afişin üzerine ilk fragmanın Çarşamba günü yayınlanacağına dair bir not düşülmüş olması.

 

Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy ve Marc Maron'un da kadrosunda yer aldığı Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Joker'in solo filmi, Batman'in en kötü şöhretli düşmanının köklerini takip edecek. Joker hayatla mücadele halindeki bir komedyenden gerçek bir suçluya dönüşecek.

Film, “Toplum tarafından hiçe sayılan bir adamın incelemesi... Sadece cesur bir karakter çalışması değil, aynı zamanda daha geniş çaplı uyarıcı bir masal.” olarak tanımlanıyor. 

 

Merakla beklenen film 4 Ekimde vizyondaki yerini almadan önce bizi başka ne sürprizler bekliyor hep beraber göreceğiz!