Rise of the Planet of the Apes Fragmanı Yayınlandı

15.04.2011 15:07
Rise of the Planet of the Apes Fragmanı Yayınlandı

Pierre Boulle’nin yazdığı romandan 1968 yılında uyarlandığında fırtınalar koparan ve kısa süre içerisinde kült film seviyesine gelen Maymunlar Cehennemi, 2001 yılında Tim Burton tarafından sinemaya tekrar uyarlanmış ancak ilk filmin başarısını yakalayamamıştı. Şimdi ise Maymunlar Cehennemi bambaşka bir şekilde karşımıza çıkıyor: “Maymunlar Gezegeninin Yükselişi”

 

 

Yönetmen koltuğunda Rupert Wyatt\'ın oturduğu ve başrollerini James Franco, Andy Serkis, Frida Pinto, John Lithgow gibi isimlerin paylaştığı Rise of the Planet of the Apes\'in ilk fragmanı yayınlandı.

 

Maymunların beyin faaliyetlerini arttırıcı deneylerin yapıldığı bir laboratuvarda, bir maymun, beklenmeyen düzeyde bir gelişim gösterir ve başta kendisi olmak üzere tüm diğer maymunlarla birlikte laboratuvardan kaçarak özgür dünyaya açılır...

 

Maymunlar Gezegeni filminin günümüze uyarlanmış bir yeniden çevirimi olacak olan Rise of the Planet of the Apes, özellikle Peter Jackson\'ın sahibi olduğu görsel efekt şirketi WETA\'nın elinden çıkan gerçekçi görsel efektlerle dikkat çekiyor.

 

Film, 5 Ağustos 2011’de ABD\'de vizyona girecek.