Alexander Skarsgard'ın son filmi Sanal Hayatlar vizyonda!

26.07.2013 12:11

True Blood dizisindeki Eric Northman karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Alexander Skarsgard'ın yeni filmi Sanal Hayatlar (Disconnected) bugün vizyona girdi.

True Blood dizisinin yakışıklı oyuncusu Alexander Skarsgard’ın Derek Hull adında eski bir denizciyi canlandırdığı filmde, günümüzde çok kullanılan internet ve sosyal medyanın insanlar üzerindeki olumlu ve olumsuz etkileri gözler önüne seriliyor. İnternetin bir yandan insanları birbirine bağlarken diğer yandan farklında olmadan insanlardan uzaklaştırması ilginç ve etkileyici olaylarla izleyicinin karşısına çıkartılıyor.

Filmde Skarsgard'ın haricinde de önemli isimler var. Juno, Aklı Havada gibi filmlerden hatırladığımız Jason Bateman'ın yanı sıra, Hope Davis, Paula Patton, Frank Grillo ve Andrea Riseborough gibi ünlü oyuncular filmin kadrosunda yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise, daha önce yönettiği Murderball belgeseliyle En İyi Belgesel dalında Oscar adaylığı bulunan Henry Alex Rubin üstleniyor.

Filmin konusu ise şu şekilde:

Rich Boyd (Jason Bateman) elinden cep telefonunu düşürmeyen bir avukattır. Hayatında sadece işine yer vardır. bağımlı bir hayat sürmeye başlamıştır. Filmdeki bir başka karakterimiz, eşini kaybetmiş, tek çocuk babası bir polistir. Ergenlik dönemindeki oğluyla başa çıkmayan baba despot tavırlarıyla onun internet kullanımını sınırlandırmaktadır. Diğer taraftan hırslı bir kadın gazeteci, keşfettiği bir porno sitede çocuk yaştaki fahişelerin peşine düşmüştür. İş ilişkileri, sevgiyi ve ilgiyi yabancılarda bulma umudu, kopuk aile ilişkileri... Hepsinin birbirinden apayrı hayatlarında tek bir ortak noktaları vardır; gerçeklerden kaçmak için sığındıkları yalan dünyaları...