X-Men Apocalypse'de Four Horsemen Müjdesi!

02.07.2014 11:08

X-Men: Geçmiş Günler filminin son sahnesiyle birlikte Apocalypse ortaya çıkmıştı. Bu son sahneyle birlikte Bryan Singer'dan filme dair ipuçları gelmeye devam ediyor. 

 

Bryan Singer, kendi resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla birlikte, hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Paylaştığı fotoğrafta, filmin senaryosunun ilk sayfasını yer verdi. Ancak bu fotoğrafın paylaşılmasının önemli bir nedeni vardı çünkü Apocalypse'nin köle mutantları olan Four Horsemen'ın isminin geçiyor olması. 

 

 

X:Men Geçmiş Günler filminin son sahnesini dikkatli bir şekilde izlerseniz, Apocalypse karakterinin arkasındaki dört atlıyı rahatlıkla görebilirsiniz. X-Men'in çizgi romanlarında bu dörtlü Apocalypse'nin Köleleri olarak bilinmektedir. Veba, Savaş, Kıtlık ve Ölüm olarak bilinen bu dörtlü, aslında iyi mutantlar olup, Apocalypse'nin beyinlerinin yıkayarak kendi tarafına çekmeyi başarmıştır.

 

Four Horsemen ekibinde yer alan Ölüm ise X-Men: Son Direniş filminde Ben Foster'ın canlandırdığı Angel karakteridir. Apocalypse ile girdiği mücadeleyi kaybettikten sonra kanatlarını kaybeder ve Archangel olarak karşımıza çıkar, Four Horsemen'ın Ölüm adlı mutantına dönüşür.

 

27 Mayıs 2016'da vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda Bryan Singer yer alırken,  filmin oyuncu kardosunda Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Evan Peters ve Nicholas Hoult gibi isimlerin yer alması bekleniyor.