'Tron 3' Filmi Yolda

19.10.2017 11:20
'Tron 3' Filmi Yolda

Amerikalı ünlü aktör Jared Leto, hayranı olduğu Tron filmlerine yeni bir halka eklenmesi için görüşmeler yaptıklarını söyledi ve projeyle ilgili net adımlar atılacağı müjdesini verdi.

Yönetmenliğini Joseph Kosinski’nin yaptığı Tron: Legacy (Tron Efsanesi) filminin üzerinden 7 yıl geçti. Jeff Bridges, Garrett Hedlund ve Olivia Wilde gibi isimlerin rol aldığı 170 milyon dolar bütçeli film, toplamda 400 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek başarılı bir görüntü çizmişti. 

Disney’in Marvel ve Star Wars filmlerine öncelik vermesi sebebiyle Tron 3 filminin çekilmesi sürekli ertelendi. Katıldığı bir etkinlikte bu konuyla ilgili soruya cevap veren Jared Leto ise projenin halen gündemde olduğunu söyledi. 

Seriyi çok sevdiğini belirten 45 yaşındaki oyuncu, "Tron dünyasında çok büyük bir potansiyel var ve daha işlenecek çok malzeme var. Yeni bir Tron filmini mümkün olan her şekilde hayata geçirebilmek için görüşmeler yapıyoruz. Benim yer alıp almayacağıma dair detayları konuşmak için erken olsa da proje canlı bir durumda. Ancak biraz daha zamana ihtiyaç var" dedi. 

Steven Lisberger’in yönetmenliğindeki ilk Tron filmi 1982 yılında gösterime girmişti. İkinci film Tron: Legacy ise 2010'da sinemaseverlerle buluştu.