Star Trek: Discovery’ye Devam Kararı

23.10.2017 23:26
Star Trek: Discovery’ye Devam Kararı

Sinema ve televizyon ekranlarında 1966’dan beri süren Star Trek (Uzay Yolu) efsanesinin en yeni halkası Star Trek: Discovery dizisine ikinci sezon onayı geldi.

İlk sezonu büyük beğeni toplayan bilimkurgu yapımı, CBS All Access platformunda yayınlanıyor. Dizi sayesinde dijital platformun günlük, haftalık ve aylık bazda yeni üyelik rekorlarını kırdığı belirtiliyor. 

Discovery’nin hikayesinde orijinal Star Trek serisindeki olaylardan 10 yıl önce yaşananlar anlatılıyor. Uzun metrajlı filmlerin zaman çizelgesinden ayrı olarak, yeni dünyalar ve medeniyetler keşfeden USS Discovery mürettebatının ve Star Trek tarihinde daha önce bahsedilen ancak keşfedilmemiş bir olayın öyküsü anlatılıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Jason Isaacs, Anthony Rapp ve Shazad Latif isimleri öne çıkıyor. Brian Fuller, dizinin başyapımcılığını üstleniyor. 

Star Trek: Discovery’nin ilk sezonu halihazırda iki parça halinde yayınlanıyor. Altı bölümden oluşan ilk parçanın final bölümü 12 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. İkinci altı bölümlük parça ise Ocak 2018’de prömiyer yapacak. İkinci sezonun ne zaman başlayacağı ve nasıl bir format ile sunulacağı henüz kesinlik kazanmış değil.