Tarantino filmine konu olması beklenen ünlü seri katil öldü

20.11.2017 09:23
Tarantino filmine konu olması beklenen ünlü seri katil öldü

Hollywood'un aykırı yönetmeni Quentin Tarantino’nun merakla beklenen dokuzuncu filminde konu edileceği iddia edilen Amerikalı ünlü seri katil Charles Manson, cezasını çektiği hapishanede 83 yaşında hayatını kaybetti. 

Çocukluğundan itibaren bir suç dünyasında büyüyen Charles Manson ve arkadaşları, 1969’da yönetmen Roman Polanski‘nin 8 aylık hamile eşi aktris Sharon Tate‘in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi vahşice öldürmekle suçlanmışlardı.

Toplam cinayetlerinin sayısı belirlenemese de Manson ve liderliğini yaptığı grubun en az 35 ölümden sorumlu olduğu sanılıyor. Manson, ABD'de hem nefret edilen bir kişiydi; hem de kendisini seven, serbest bırakılmasını isteyen, çeşitli fan kulüpler oluşturup kampanyalar düzenleyen bir hayran kitlesine sahipti. California'da idam cezası kaldırıldığı için Manson'ın cezası ömür boyu hapis şekline dönüştürülmüştü. 

Sharon Tate’in kız kardeşi Debra Tate, Corcoran Eyalet Hapishanesi’nden bir telefon aldığını ve Charles Manson’ın dün yerel saatle 20.13’te öldüğünü öğrendiğini açıkladı. Manson, daha önce bağırsak kanaması sebebiyle hastaneye de kaldırılmıştı.

Oyuncu kadrosu kesinleşmese de Oscar’lı yönetmen Tarantino’nun yeni filminde Sharon Tate’i ünlü aktris Margot Robbie’nin canlandıracağı belirtiliyor. Filmin başrolleri için Tom Cruise, Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’nun isimleri de öne çıkıyor.