Peter Dinklage yeni Game of Thrones hikayelerinde yok

22.01.2018 20:38
Peter Dinklage yeni Game of Thrones hikayelerinde yok

Amerikan HBO kanalı, 2019’da sekizinci ve final sezonu ile ekranlara veda edecek olan Game of Thrones dizisi için 2020’den sonra spin-off (yan hikaye) serilerini devreye sokacak. 

İlk sezondan beri bu popüler fantastik kurgu yapıtının en sevilen karakterlerinden Tyrion Lannister’a hayat veren aktör Peter Dinklage, kendisini dünya çapında ünlü yapan uzun soluklu diziye final sezonu ile veda edeceğini belirtti. 

Yeni dizilerin Yedi Krallık’taki olayları konu edinmesi ve güncel Game of Thrones dizisinde yaşananlardan öncesini anlatması bekleniyor. Hazırlıkları duyduğunu belirten Dinklage ise spin-off’ların bir parçası olmayacağını kaydetti. 

Final sezonunun diziyi bitirmek için mükemmel bir zaman olduğunu vurgulayan 48 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi: 

“Yalnızca hepimizin başka bir hayatı olduğu için değil, hikaye açısından da zamanı geldi. Bazen diziler çok uzun süre devam ediyor ve sonra tepetaklak oluyorlar. Veda etmek hiç kolay olmayacak. Başka bir yola devam etme zamanı geldiğinde her zaman buruk bir duygu yaşanıyor. İşimizin hüzünlü tarafı hep bu oluyor çünkü kısa sürede harika insanlarla et ve tırnak gibi oluyorsunuz. Ancak daha sonra sona erdiğinde her zaman üzücü oluyor. Özellikle de insanlarla birkaç aydan fazla zaman geçirdiyseniz.”

HBO, Game of Thrones evreninin genişliğini dikkate alarak yeni oyuncularla 5 farklı spin-off projesi üzerinde çalışıyor. Bunlardan hangilerinin ekranlara geleceği henüz bilinmiyor.