‘Recep İvedik 6’ ve ‘Celal ile Ceren 2’ yolda!

19.02.2018 18:10
‘Recep İvedik 6’ ve ‘Celal ile Ceren 2’ yolda!

Komedyen Şahan Gökbakar, sinemalarda gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin 6. filmi ve 'Celal ile Ceren 2' üzerinde çalışmalara başladığını söyledi. 

Şahan Gökbakar ve yönetmen kardeşi Togan Gökbakar, önceki gün Kayhan filminin galası için İzmir’de yer alan bir AVM’de sinemaseverlerle buluştu. Kayhan tiplemesine yönelik tepkiler hakkında konuşan 37 yaşındaki komedyen, şunları söyledi: 

“Çok seven de var, hiç sevmeyen de. Herkesi aynı anda mutlu etmek mümkün değil. Filmimizden, kalitesinden, içeriğinden, esprilerinden son derece memnunuz. Filmlerimle hırslar üzerinden bağlar kurmuyorum. İnsanların da bunun bir iş olduğunu ama hayatımı yönetmediğini bilmelerini istiyorum. Bu filmde 13 yaş sınırı var. Karakter daha Amerikanvari, farklı bir kafa.”

Gökbakar, sıradaki projelerinin sorulması üzerine, “Ara vermeden yeni projeler için çalışmaya başladık. Recep İvedik 6 ve Celal ile Ceren 2 üzerinde yoğunlaşıyoruz” cevabını verdi. 

Kayhan karakterinin Recep İvedik ile kıyaslanmasına ilişkin de konuşan Gökbakar, “Bu film Recep İvedik’le mukayese edilemez. Yaptığımız farklı filmlerle kendimizi sınıyoruz. Bizim için antrenman gibi oluyor. Sadece Recep İvedik yapan biri olmak istemiyorum. Değişik şeyler denemekten kimseye zarar gelmez” ifadelerini kullandı.