‘It (O) 2’ filmi için Jessica Chastain ile görüşülüyor

20.02.2018 22:16
‘It (O) 2’ filmi için Jessica Chastain ile görüşülüyor

Yazar Stephen King’in aynı adlı popüler korku romanından 2017’de sinemaya uyarlanan It (O)’nun devam halkası It: Chapter 2’ye yönelik çalışmalar hızlandırıldı.

Ünlü oyuncu Jessica Chastain’in ilk filmde Sophia Lillis tarafından canlandırılan Beverly karakterinin yetişkin haline hayat vermesi için New Line Stüdyosu ile görüşme halinde olduğu ve tarafların büyük ölçüde anlaştıkları belirtildi. 

Devam filminin de yönetmenliğini üstlenecek olan Andres Muschietti ile Jessica Chastain, 2013 yapımı korku filmi 'Mama'da birlikte çalışmışlardı. 

It: Chapter 2’nin çekimlerine 18 Haziran’da Kanada’nın Toronto kentindeki Pinewood Stüdyoları’nda başlanması bekleniyor. Toronto ve Port Hope bölgelerinde devam edecek prodüksiyon sürecinin Ekim – Kasım aylarında tamamlanması hedefleniyor. 

Palyaço Pennywise karakterini 28 yaşındaki İsveçli aktör Bill Skarsgård’ın tekrar canlandıracağı filmde Andy Muschietti de yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Henüz tamamlanmamış durumdaki senaryoyu Gary Dauberman kaleme alıyor. 

Merakla beklenen It: Chapter 2 filmi 13 Eylül 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.