‘Tully’deki rolü için 23 kilo alan Charlize Theron depresyona girmiş

20.04.2018 12:17
‘Tully’deki rolü için 23 kilo alan Charlize Theron depresyona girmiş

Oscar’lı oyuncu Charlize Theron, üç çocuk annesi bir kadını canlandırdığı son filmi Tully’deki rolü için yaklaşık 23 kilo aldığını ve bunun psikolojisini alt üst ettiğini söyledi. 

Komedi – drama türlerindeki filmde Marlo karakterine hayat veren 42 yaşındaki Hollywood yıldızı, katıldığı son röportajında, çekim sürecinde yaşadığı zorluklara ve kilo almanın ruh halini nasıl olumsuz etkilediğine değindi: 

“Aslında sadece bu kadının neler hissettiğini anlamak istiyordum. Kilo almak, ona daha da yakınlaşmak ve onun zihniyetine sahip olmak için en iyi yoldu. Benim için büyük bir sürpriz oldu. Yüzüme çok zor bir depresyon darbesi aldım. Hayatımda ilk kez bu kadar çok işlenmiş gıda yedim ve şekerli içecek içtim. Bu kilolarla etrafta olmak hiç iyi bir fikir değildi.”

Role uyum sağlamak adına sadece üç ay içerisinde kilolarca yemek yediğini kaydeden Theron, başlangıçta bundan keyif aldığını ama zamanla bunun bir işe dönüştüğünü, geceleri yemek için alarm kurmak zorunda kaldığını ve psikolojisinin çöktüğünü vurguladı.

Theron, 2003’te rol aldığı Monster (Cani) filmi için de yaklaşık 14 kilo almış, ertesi yıl En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a uzanmıştı. Yönetmenliğini Jason Reitman’ın üstlendiği Tully, 4 Mayıs’ta ABD’de gösterime girecek.