Tom Clancy's The Division’ın yönetmeni belli oldu

20.04.2018 16:13
Tom Clancy's The Division’ın yönetmeni belli oldu

Popüler bilgisayar oyunu Tom Clancy's The Division’ın, ünlü oyuncular Jessica Chastain ile Jake Gyllenhaal’u bir araya getirecek beyaz perde uyarlaması The Division’ı David Leitch yönetecek. 

2004 yapımı ilk John Wick filmini Chad Stahelski ile yönettikten sonra kariyeri yükselişe geçen ve en son Deadpool 2’ye imza atan David Leitch, Tom Clancy'nin yazdığı ve 2016 yılında piyasaya sürülen aynı adlı oyunu beyaz perdeye getirecek. Çekimlerine ne zaman başlanacağı ve gösterim tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor.  

Film, alışveriş merkezlerinin hınca hınç dolduğu bir Black Friday (Kara Cuma) günü yayılan virüs aracılığıyla New York’ta salgın başlamasını ve bunun sonrasında The Division adı verilen birime bağlı, birbirinden bağımsız ajanların harekete geçmesini konu edinecek. 

Massive Entertainment’ın geliştirdiği ve Ubisoft’un yayınladığı aksiyon – macera oyunu büyük ilgi uyandırmış, yakalanan başarı üzerine geçtiğimiz ay Tom Clancy's The Division 2 adlı yeni bir oyunun geliştirildiği haberi gelmişti.