Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (18 Mayıs 2018)

18.05.2018 10:38

18 Mayıs 2018 haftasında 5'i yerli, toplam 11 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Arif V 216

Tekrar izlemek isteyenler veya henüz izlemeyenler için Arif V 216 ikinci defa seyircisiyle buluşuyor. Arif'in (Cem Yılmaz) Gora'dan yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelmeye karar verir. Film, 216 (Ozan Güven) ve Arif'in Dünya'daki eğlenceli maceralarını konu alıyor. 

Deadpool 2

Marvel hayranları tarafından merakla beklenen Deadpool serisinin ikinci filmi 18 Mayıs haftasında seyircisiyle buluşuyor. İlk filmindeki maceralarının ardından Wade Wilson (Ryan Reynolds), yani Deadpool bu sefer birçok açıdan tam zıttı olan Cable (Josh Brolin) ile karşı karşıya geliyor. 

Saplantı

Başrollerini Reine Swart ve Brandon Auret'in paylaştığı, korku türündeki Saplantı filmi, yaşadığı tek gecelik ilişki sonrası hamile kalan ve çocuğunun doğumu için annesinin yaşadığı yerden kasabasına geri dönen Eden Rock'ı konu alıyor. 

Mezarlık

Oyuncu kadrosunda moda yarışması sonrası tanınan Nihal Candan'ın da yer aldığı korku ve gerilim türündeki Mezarlık filminin konusu ise şöyle: Kısmen zihinsel engelli olan Azap (Seyithan Özdemir), yaşadığı köyün mezarcısıdır. Talihsiz bir yangın sonucu kızını ve hamile eşini kaybetmiştir. Kızının yaşadıklarını çok sonraları rastlantı sonucu öğrenen Azap, gerçekleri duymasının ardından ailesinin intikamının peşine düşecektir.

Yakışıklı Prens

Son derece yakışıklı ve çekici bir prens olan Philippe Charming, küçüklüğünde lanetlendiğinden beri karşısına çıkan bütün kadınları kendisine aşık etmiştir; hatta bunların içinde Sindirella, Uyuyan Güzel ve Pamuk Prenses de vardır. 

Bal Kaymak

Balkaymak filminde, dünyanın en güzel balını ve kaymağını yapan ancak birbirleriyle hiç anlaşamayan dedesi ile ninesi arasında kalan Küçük Bade'nin (Beren Özyıldız) öyküsü anlatılıyor. Balkaymak filminin çekimleri, Makedonya'da yapıldı.

Partilerde Kız Tavlama Sanatı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor.

Ödüllü Kısa Filmler

Türkiye’de ilk defa kısa filmler, sinemalarda! Dünyanın dört bir köşesinden, katıldıkları tüm festivallerden önemli ödüllerle ayrılan, Oscar adayı kısa filmler… Kurmacadan animasyona özenle seçilen bu kısa filmlerle unutulmaz bir sinema deneyimi sizi bekliyor!

Daha Yeni Başladık

Morgan FreemanRene Russo ve Tommy Lee Jones'un başrollerini paylaştığı Just Getting Started, müşterileri tarafından çok sevilen Duke ile yaşına kıyasla formunda bir şey kaybetmeyen Leo'nun rekabetini konu ediniyor.

Kiraz Mevsimi

Başrollerini Taylan GünerTuran Özdemir ve Pelin Ermiş'İn paylaştığı Kiraz Mevsimi filmi, Akdeniz Bölgesi'ndeki bir kasabada yaşayan Yılmaz (Taylan Güner)'in, Sevdiği kadın İpek'le (Pelin Ermiş) evlenebilmek için madende çalışmaya mecbur kalmasını konu alıyor. 

3 Vakte Kadar

Hasan (Hasan Gümet), aynı mahallede yaşadığı Balım'dan (Meryem İrem Şahin) yıllardır hoşlanmasına rağmen duygularını açıklayabilme fırsatını hiç bulamamıştır. Sonunda bu fırsatı yakalar, niyeti de ciddidir, ancak Balım'da gözü olan başka biri daha vardır, o da Köksal Baba'dır. Balım'ı yeniden kazanabilmek için Hasan, yakın arkadaşlarıyla birlikte farklı maceralara atılacaktır.