Taika Waititi Yeni Filmi Jojo Rabbit'ten İlk Görüntüyü Paylaştı

11.06.2018 23:11
Taika Waititi Yeni Filmi Jojo Rabbit'ten İlk Görüntüyü Paylaştı

Thor: Ragnarok'un yazarı ve yönetmeni Taika Waititi, 2. Dünya Savaşı eleştirisi olan yeni filmi Jojo Rabbit'ten ilk görseli paylaştı.


Waititi filmde Nazi Almanyası'nda yaşayan 10 yaşındaki bir çocuğun hayali arkadaşı olan Hitler'i canlandırıyor. Çekimleri devam eden enteresan filmde Thomasin McKenzie, Roman Griffin Davis, Scarlett Johansson, Rebel Wilson ve Sam Rockwell de yer alıyorlar. Waititi'yi paylaştığı ilk fotoğrafta Hitler kılığında görüyoruz. Kendi çektiği filmde Nazi liderini oynaması Waititi için riskli bir hamleydi, ancak yönetmen bu konuda "Hitler'i Polinezyalı bir yahudinin tasvir etmesinden daha aşağılayıcı ne olabilir ki?" yorumunu yaptı. 

 

Filmin senaryosu Christine Leunens'in Caging Skies adlı romanından uyarlandı. Yaşıtları tarafından alay edilen ve annesiyle iletişimi zayıf olan 10 yaşındaki Jojo'nun hikayesini izleyeceğiz. Hayali arkadaşı Adolf Hitler olan küçük çocuk, annesinin evde bir Yahudi kızını sakladığını öğrenince iç çatışmalar yaşamaya başlar. Başlarda kızdan kurtulmaya çalışsa da zamanla ona alışacaktır... Filmin vizyon tarihiyle ilgili henüz bir bilgi açıklanmadı.