Maleficent 2 Çekimleri Angelina Jolie ve Brad Pitt'i Bir Kez Daha Karşı Karşıya Getirdi

20.06.2018 19:45
Maleficent 2 Çekimleri Angelina Jolie ve Brad Pitt'i Bir Kez Daha Karşı Karşıya Getirdi

Maleficent 2 çekimleri, araları bir türlü düzelmek bilmeyen Angelina Jolie ve Brad Pitt'i yeniden karşı karşıya getirdi. Jolie çocukları Shiloh ve Knox'un da filmde yer almasını isterken, Pitt'in itirazı ortalığı karıştırdı. 


Angelina Jolie bir süredir Londra'da Michelle Pfeiffer ve Elle Fanning'le birlikte Maleficent 2'nin çekimlerini sürdürüyordu. 2014'teki ilk filmde Jolie'nin kızı Vivenne'in de yer almasının ardından, yıldız oyuncu devam filminde bu sefer de çocukları Shiloh ve Knox'un görünmesini istedi. Hayranlar Jolie'nin isteğini çok sevimli bulurken, Pitt'ten çok gecikmeden bir itiraz geldi. Kaynaklara göre çocukları aralarında piyon olarak kullanmaya başlayan çiftin velayet savaşı bir anda yeniden alevlendi.

 

2016 yılındaki boşanmanın ardından ünlü çift uzun süre velayet konusunda anlaşamamış, yakın zaman önce de çocukların velayeti Angelina Jolie'ye verilmişti. Yaptıkları anlaşmaya göre çocuklar babalarıyla da zaman geçirecek, özellikle anneleri çekim için evde değilken babalarıyla birlikte olacaklardı. Anlaşılan Pitt anlaşmadaki bu maddeye sıkı sıkı tutunarak, çocuklarını Londra'ya göndermemeye karar vermiş. Fakat bu davranışı velayet konusundaki anlaşmazlığı yeniden canlandırabilir ve çok geçmeden Jolie'den de bir misilleme gelebilir. Önümüzdeki günler neler getirecek bilinmez ama şimdilik Jolie'yi yeni filminde çocuklarıyla birlikte izleyemeyeceğiz gibi görünüyor.