Bilim Kurgu Filmi Echo'yu George Clooney mi Yönetecek?

20.06.2018 23:39
Bilim Kurgu Filmi Echo'yu George Clooney mi Yönetecek?

Hali hazırda Catch-22'nin televizyon uyarlaması üzerinde çalışan George Clooney, potansiyel yeni projelere de göz kırpıyor. Clooney, 20th Century Fox'la bilim kurgu filmi Echo için görüşmelere başladı.


Clooney'i her ne kadar başarılı bir oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak bilsek de, şu sıralar işler kendisi için pek de iyi gitmiyor. Yönettiği son iki film de gişede bekleneni veremeyince Catch-22 dizisinde yönetmenliği bırakıp, oyuncu olarak yer almaya karar vermişti. Fakat Disney ve Comcast'in şu sıralar satın alabilmek için büyük savaş verdiği 20th Century Fox'tan beklenmedik bir hamle geldi. Stüdyo bu kargaşanın ortasında dahi büyük prodüksiyonlu bir film çekiyor. Yönetmenlik içinse Clooney ile anlaşmaya çalışıyorlar.

 

Echo, Christopher MacBride'ın senaryosundan filme aktarılacak. Hikaye bir drone uzmanının sevdiği kadının gerçek kimliğinden şüphe etmesi sonrası girdiği psikolojik krizleri konu alıyor. Filmin yapımcılığını Shawn Levy, Dan Levine ve Dan Cohen üstlenecek. Clooney'nin teklifle ilgili nihai kararı ise henüz bilinmiyor.