Jamie Bell Elton John Biyografisi Rocketman'in Kadrosuna Katıldı

25.06.2018 02:50
Jamie Bell Elton John Biyografisi Rocketman'in Kadrosuna Katıldı

Jamie Bell, Elton John'un  biyografisi olan Rocketman'de Taron Egerton'a katılacak. Bell, 30 albümde Elton John ile işbirliği yapan şarkı yazarı Bernie Taupin'i canlandıracak.

 

Rocketman'den gelen son bilgiye göre Bell de filmin kadrosuna katıldı. Bernie Taupin, 1967'de yeni şarkı yazarları arayan Liberty Records'un bir reklamını görüp, görüşmeye gitti. Bu reklamı gören bir başka kişi ise Elton John'du. Her iki adam da iş için reddedildi ancak şans eseri karşılaşmaları sonunda müzik tarihini sonsuza dek değiştirdi. John ve Taupin, 30 albümde birlikte çalıştı ve Taupin, John’un şarkı sözlerinin çoğunu yazdı.

 

Dexter Fletcher'ın John'un hayatına konu alan filminde. Kingsman aktörü Taron Egerton ünlü şarkıcıyı canlandırıyor. Ancak aktörün filmin “biyografi” olarak adlandırılmasına küçük bir itirazı var. Yakın tarihli bir röportajda, Egerton filmin bir “fantazi müzikaline” daha çok benzediğini söyledi. Senaryo, Jamie Bell ile çalışma geçmişi olan Lee Hall'dan geliyor - Hall, Bell’in ilk oynadığı film olan Billy Elliot’un da yazarı.