Yeni Godzilla Filminin Görselleri Geldi

15.07.2018 21:19
Yeni Godzilla Filminin Görselleri Geldi

Godzilla: King of the Monsters'ın ilk görselleri paylaşıldı. Devam filminde, korkunç canavarı kelimenin tam anlamıyla ateş püskürürken görüyoruz.


Godizlla 2'nin hikayesi, Gareth Edwards'ın etkileyici ama biraz tartışmalı Godzilla filminin beş yıl sonrasında geçiyor. Trick ‘r Treat'ın yönetmeni Michael Dougherty, yeni filmin yönetmen koltuğunda oturuyor ve neredeyse tamamen yeni bir oyuncu kadrosuyla çalışıyor. 2018 yılının Haziran ayında vizyona girmesi beklenen Godzilla 2 yaklaşık bir senelik bir gecime yaşadı. Film daha önce 1998 yılında Hollywood tarafından uyarlanmış ve çok kötü eleştiriler almıştı. 2014 yılında yapılan yeniden çevrim, Godzilla'nın popülaritesini tekrar kazanmasını sağladı. Filmde, doğanın koruyucusu dev Godzilla denizlerden yükselmiş, kendisi gibi büyük canavarlara karşı mücadele etmişti. İkinci filmde de insanoğlunun yine Godzilla’nın yardımına ihtiyaç duyacağı açıklandı.

 

Godzilla: King of the Monsters, 31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek ve 2020 senesinde de canavarların kralı olmak için savaşan Godzilla vs. Kong'u beyazperdede izleyeceğiz. Beklenen yapımın kadrosunda Millie Bobby Brown, Vera Farmiga ve Kyle Chandler yer alıyor.