Jim Jarmusch'un Yeni Zombi Filmi The Dead Don’t Die'ın Kadrosu Belli Oldu

15.07.2018 23:12
Jim Jarmusch'un Yeni Zombi Filmi The Dead Don’t Die'ın Kadrosu Belli Oldu

Son yıllarda dört bir yanımız zombi filmleriyle çevrilmiş olsa da, filmi çeken kişi Jim Jarmusch olunca yeni bir zombi filmine hayır diyemeyiz.


Focus Features, Only Lovers Left Alive filminin yönetmeni Jarmusch'un yeni filminin çekimlerine başladığını duyurdu ve yönetmenin The Dead Don’t Die adlı projesinde geçmişte çalıştığı oyunculardan bir kadro oluşturduğunu açıkladı. Zombi komedisinde Adam Driver, Bill Murray, Chloë Sevigny, Tilda Swinton ve Steve Buscemi yer alacak. Filmde aynı zamanda ünlü şarkıcı Selena Gomez de yer alıyor. Bazı iddialara göre Daniel Craig ve Rosie Perez de kadroda bulunuyor, fakat bu konuyla ilgili henüz bir doğrulama gelmedi.

 

Filmin detaylarıyla ilgili henüz bir ayrıntı gelmedi ama bu bir Jarmusch filmi olduğu için festivallerin gözdesi olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Yönetmen zombi türünü nasıl ele alır bilmiyoruz ancak Only Lovers Left Alive'da vampir konusunu işlemiş ve oldukça özgün bulunmuştu. Filmin ismi ise hala tartışmalı. İlk başta The Dead Don't Die olarak açıklanmasına rağmen Kill the Head ismi de şimdilik filmin adı olarak geçiyor. Detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.