Fantastic Beasts'ten Gelen Yeni Görselde Genç Dumbledore Yer Alıyor

16.07.2018 02:16
Fantastic Beasts'ten Gelen Yeni Görselde Genç Dumbledore Yer Alıyor

Genç Newt ve şimdiye kadar gördüğümüz en genç Dumbledore, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un bu özel yeni fotoğrafında ortaya çıkıyor.


Gelen fotoğrafta, Harry Potter evreninin yaklaşan yeni filminden bir flashback sahnesini görüyoruz. Jude Law, Hogwarts'ta profesör olan Albus Dumbledore'u ve Joshua Shea genç Newt Scamander'ı canlandırıyor. Newt'un 1908'de Hogwarts'a kaydolduğunu ve daha sonra Dumbledore’un itirazına rağmen, büyülü bir canavarla ilgili bir olay nedeniyle kovulduğunu biliyoruz. Colin Farrell'ın canlandırdığı Percival Graves'in ilk filmde yaptığı açıklamaya göre “İnsan hayatını tehlikeye attığı için Hogwarts'tan kovuldu.”

 

Ayrıca biliyoruz ki, Newt'un Zoe Kravitz'in canlandırdığı yakın arkadaşı Leta Lestrange ile bir ilişkisi vardı ve bu da bir şekilde kovulmasına yol açan olayla ilgiliydi. Leta Lestrange ve Newt’un ağabeyi, saygın bir Seherbaz olan Theseus Scamander'la 16 Kasım'da vizyona girecek olan The Crimes of Grindelwald'da tanışacağız. Beş filmlik serinin ikinci filminde New York'tan Paris'e doğru yol alacağız ve Newt, en sevdiği Hogwarts hocasıyla Gellert Grindelwald'u yakalamak için birlik olacak. Filmin kadrosunda Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Johnny Depp, Callum Turner ve Claudia Kim yer alıyor.