Melanie Laurent Michael Bay'in Yeni Netflix Filmi ‘6 Underground’un Kadrosuna Katıldı

19.08.2018 22:13
Melanie Laurent Michael Bay'in Yeni Netflix Filmi ‘6 Underground’un Kadrosuna Katıldı

Fransız aktris Melanie Laurent, Netflix ve Skydance Media'nın çektiği yeni Michael Bay filmi 6 Underground'un oyuncu kadrosuna katıldı.


Yayın devi Netflix'in Çarşamba günü yaptığı duyuruya göre, çekimleri bu ay başlayacak filmin kadrosuna ABD doğumlu İranlı aktör Payman Maadi de katıldı. Fransa'da tanınan bir oyuncu ve yönetmen olan Laurent, Quentin Tarantino'nun 2009 yapımı Inglourious Basterds filmindeki intikam peşinde koşan Shosanna rolüyle uluslararası başarı kazanmıştı. Oyuncunun İngilizce dilindeki diğer işleri arasında Mike Mills’in Beginners filmi ve Denis Villeneuve’ün Enemy'si var. Laurent, en son Oscar ödüllü Jean Dujardin'le Fransız dönem komedisi Return of the Hero'da rol aldı. Yakında ise Chris Weitz'ın gerçek bir hikayeden uyarlanan filmi Operation Finale'de Oscar Isaac ve Ben Kingsley'le birlikte yer alacak.

 

Asghar Farhadi'nin Oscar ödüllü İran draması A Separation filminde rol alan Maadi, daha önce 13 Hours adlı 2016 yapımı filmde Bay ile birlikte çalışmıştı. Filmin başrolü olan Ryan ReynoldsDeadpool yazarları olan ve 6 Underground'un yürütücü yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick'le yeniden bir araya geldi. 2019'da yayınlanacak filmin kadrosunda Corey Hawkins, Adria Ariona, Manuel Garcia-Ruffo, Ben Hardy, Lior Raz ve Dave Franco yer alıyor. Filme dair diğer detaylar henüz paylaşılmadı.