Eddie Redmayne'in Yeni Filmi The Aeronauts'tan İlk Görsel Geldi

19.08.2018 22:48
Eddie Redmayne'in Yeni Filmi The Aeronauts'tan İlk Görsel Geldi

Felicity Jones ve Eddie Redmayne'ın The Theory Of Everything'de birlikte yer almalarının üstünden dört yıl geçmişken yeni filmleri The Aeronauts'tan ilk görsel geldi.


Gerçek bir hikayeyi konu alan The Aeronauts, 1862 yılında varlıklı genç dul Amelia Wren ve iddialı bilim adamı James Glaisher'in hikayesini anlatır. İkilinin hedefi daha önce kimsenin çıkamadığı bir yüksekliğe sıcak hava balonu ile çıkmaktır. Havanın giderek inceldiği ve hayatta kalma şansının zayıfladığı, varoluşun en uç noktasına giden bu yolculukta, tehlikeler kendini gösterdikçe Wren ve Glaisher'in gerçek benlikleri açığa çıkar. Bu iki insan birbirlerine ve kendilerine dair beklenmedik şeyleri keşfedecektir. Konusundan da anlaşılacağı üzere, filmin çekimleri Jones ve Redmayne'a, genelde Tom Cruise'un filmlerinde denediği türden bir macera yaşama imkanı verdi.

 

Yapımcı Todd Lieberman filmle ilgili olarak "Aeronauts'ta bizim için en önemli öncelik, özgünlüktü. Hava şartlarının izin verdiği ölçüde çok balon yolculuğunu filme çekmeyi planlıyoruz. Bu görüntü, Felicity ve Eddie 2.000 feet'te havadayken, helikopter vasıtasıyla çekildi. Felicity ve Eddie, bizim yaklaşımımıza katılıp bu sahneleri dublörsüz, kendileri çekebilecek kadar sağlam sinirlere sahip oldukları için çok şanslıyız." açıklmasında bulundu. Jack Thorne'un senaryosunu yazdığı ve The Woman In Black: Angel Of Death filminin yönetmeni Tom Harper'ın yönettiği filmin kadrosunda Tom Courtenay, Anne Reid, Rebecca Front, Vincent Perez, Tim McInnery, Phoebe Fox ve Himesh Patel bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.