Peter Berg'den Bir Rihanna Belgeseli Geliyor

19.08.2018 23:59
Peter Berg'den Bir Rihanna Belgeseli Geliyor

Rihanna'nın hayatı ve kariyeri hakkında bir belgesel bu yıl vizyona girecek. Film ünlü yıldızın hayatına ve nasıl global bir ikon haline geldiğine tarafsız bir bakış sunacak.


Rihanna'nın onay verdiği bir belgeselin ilk ilan edildiği tarihten iki yıl sonra, yönetmen Peter Berg filmin aylar içinde vizyona girebileceğini açıkladı. Mile 22 filminin yönetmeni Peter Berg, Nisan 2016'da D.A. Pennebaker’ın efsanevi müzisyen Bob Dylan belgeseli Don’t Look Back tarzı bir Rihanna belgeseli üzerinde çalıştığını duyurmuştu. 2016 yılında, Rihanna'yı Anti albümü üzerinde çalışırken filme alan belgeselin 2017'de çıkması planlanmıştı. Planlar şimdilik tutmamış olsa da, Berg filmin iki aya kadar izleyiciyle buluşacağını duyurdu. 

 

Berg, ünlü şarkıcı ve filmiyle ilgili olarak "Bence sıradışı bir genç kadın ve ona bu yeteneğini kazandıranın ne olduğuna dair oldukça kapsamlı bir profil çizdik. İş ahlakı, yetenek, şans, koşuşturma, vizyon... Gerçekten çok ilginç bir kadın ve film de yaklaşık bir buçuk ay sonra hazır olacak, iki ay sonra gösterime sokacağız.”. Rihanna beklenen filmle ilgili henüz bir açıklama yapmadı ancak belgeselin yanı sıra yönetmen Hiro Murai'nin Küba'da çekeceği Guava Island isimli projesinde yer alacağıyla ilgili söylentiler var. Şarkıcıyı en son Ocean's 8 filmindeki rolüyle izlemiştik.