John Cho, Alan Yang'ın Yeni Netflix Filmi ‘Tigertail’de Yer Alacak

28.08.2018 23:35
John Cho, Alan Yang'ın Yeni Netflix Filmi ‘Tigertail’de Yer Alacak

John Cho, Tzi Ma ve Christine Ko, Alan Yang'ın Netflix için çekeceği çok nesilli aile dramasında yer alacak. Çekimler bu hafta New York ve Tayvan'da başlıyor.


Yang, Tigertail'i kendi senaryosundan, kendi ailesinde meydana gelen olaylara dayanarak yönetecek. Film, 1950’lerin Tayvan'ından günümüz New York’una, kıtaların ve kuşakların hikayesini anlatırken; pişmanlık, özlem, tutku ve baskı temalarına da değiniyor. Tzi Ma ve Christine Ko filmde başrollerde yer alacaklar. Aziz Ansari ve Yang, daha önce Netflix dizisi Master of None'ı birlikte yaratmış ve ikili yazdıkları senaryo ile Emmy ödülünü kazanmıştı. Yang aynı zamanda NBC’nin sevilen dizisi Parks and Recreation'ın da yazar ve yapımcısıydı.

 

Filmin yapımcı kadrosunda Yang ile birlikte Charles D. King, Kim Roth ve Poppy Hanks yer alıyor. Peter Pastorelli ve David Lee de yürütücü yapımcılar olarak kadroda bulunacaklar. Cho, Sony'nin bu hafta sonu vizyona sokacağı Searching filminin başrolünde yer alıyor. Ayrıca Los Angeles Film Festivali'nde prömiyerini yapacak olan Ike Barinholtz komedisi The Oath'ın da yıldızı. Tzi Ma, Arrival filmindeki rolüyle tanınıyor ve Christine Ko'yu da The Great Indoors ve Hawaii Five-O daki rolleriyle hatırlıyoruz.