Yvette Nicole Brown, Disney'in ‘Lady and the Tramp’ Filminin Kadrosuna Girdi

06.09.2018 03:33
Yvette Nicole Brown, Disney'in ‘Lady and the Tramp’ Filminin Kadrosuna Girdi

Community” dizisinin yıldızlarından Yvette Nicole Brown, Disney’in live-action “Lady and the Tramp” uyarlamasında Sarah Teyze'yi oynayacak.


Filmin Live-action / CGI karışımı versiyonunda Lady'yi Tessa Thompson seslendirecek. Ashley Jensen, Terrier Jackie'yi seslendirirken, Doktor Strange yıldızı Benedict Wong bulldog Bull'a sesini veriyor. Kiersey Clemons, Lady karakterinin sahibi olan Darling'i canlandıracak. Tramp'i ise Justin Theroux seslendirecek. Disney ilk olarak 1955 tarihinde “Lady and the Tramp”i yayınladı. Hikaye orta-üst sınıf bir aileyle yaşayan ve Amerikan Cocker Spaniel türü bir köpek olan Lady isimli bir köpeği konu alır. Sahipleri uzakta iken, Sarah teyzesi Lady'ye bakar. Ama Sarah Teyze'nin iki haşarı Siyam kedisi Si ve Am, kasıtlı olarak evi mahvedip Sarah Teyze'ye Lady'nin onlara saldırdığını düşündürtünce, Teyzesi Lady'nin ağzına bir koruma almak için onu bir evcil hayvan dükkanına götürür. Fakat Lady, buradan kaçar ve Tramp isimli kırma bir köpekle tanışıp ona aşık olur. 

 

The Lego Ninjago” Movie'nin yönetmeni Charlie Bean, Disney’in 2019’da lansmanı yapılacak olan yeni dijital yayın hizmetinde yayınlanacak olan remake'i yönetiyor. Andrew Bujalski senaryoyu yazdı. Jessica Virtue ve Chaz Salembier ise Disney adına yapımı denetliyorlar. Brown şimdilerde “Mom” dizisinde yer alıyor ve kısa bir süre önce kadrosunda Ben Platt ve Lola Kirke ile birlikte yer aldığı bağımsız film “Love & Oatmeal”in çekimlerini tamamladı.