Orange Is The New Black Ekranlara Veda Ediyor

10.10.2018 23:50
Orange Is The New Black Ekranlara Veda Ediyor

Netflix'in yayın sektörünün önde gelen isimlerinden biri haline gelmesinde katkısı çok büyük olan "Orange Is The New Black" dizisi yedinci sezonuyla ekranlara veda edecek.


Piper Kerman’ın aynı isimli biyografisine dayanan yapım 2013 yılından bu yana izleyicilerle buluşuyor ve büyük ilgi görüyordu. Şimdilerde altıncı sezonu yayınlanmakta olan yapım gelecek sezon ekrana veda edecek. Netflix, geçmişte dördüncü sezon prömiyeriyle birlikte gelecek üç sezon için de anlaşma yenileyerek yoluna devam eden yapımla olan anlaşmasını bu sefer yenilemedi. Dizinin veda edeceği ise, dizinin yaratıcısı Jenji Kohan'ın yaptığı “Yedi sezondan sonra hapishaneden salıverilme zamanı geldi. Litchfield'ın tüm belalı hanımlarını ve birlikte çalıştığımız inanılmaz ekibi özleyeceğim.” açıklamasıyla duyuruldu.

 

Dizinin Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir dakikalık videoda ise Daniele Brooks, Uzo Oduba, Natasha Lyonne, Taylor Schilling, Laura Prepon, Kate Mulgrew, Taryn Manning, Adrienne C. Moore, Dascha Polanco, Selenis Levya ve Yael Stone gibi isimler, 2019'da yayınlanacak son sezonla birlikte veda edeceklerini açıkladı. Weeds'in yapımcıları imzasını taşıyan Emmy ödüllü dizide, seçkin bir New Yorklu kadın eskiden işlediği bir suç yüzünden cezaevine atılır. Dizi, bu cezaevinde yaşananları konu alıyor.