'Bond 25' Filminin Kötü Karakteri Rami Malek Mi Olacak?

08.12.2018 20:47
'Bond 25' Filminin Kötü Karakteri Rami Malek Mi Olacak?

Rami Malek, James Bond serisinin 25. filmi "Bond 25" kadrosunda yer almak istiyor. 

 

Rami Malek; Christoph Waltz, Mads Mikkelsen ve Javier Bardem'in ayak izlerini mi takip edecek? Doğrusu bunun cevabından pek de emin değiliz. Sevilen aktörün yıldızı hızla yükseliyor ve en son yer aldığı Bohemian Rhapsody filminde canlandırdığı Freddie Mercury rolüyle Oscar adayı olması bekleniyor. Yeni James Bond filmi "Bond 25"in kötü karakteri olmayı isteyen Malek, sevilen dizi Mr. Robot'un son sezonunun çekimlerinin Mart'tan Temmuz ayına kadar sürmesi yüzünden kadroya dahil olamıyor.

 

"Bond 25"in ön prodüksiyon süreci pek çok drama yüzünden kesintiye uğramış, yönetmen Danny Boyle "kreatif farklılıklar" nedeniyle yapımdan ayrılmış, yerine geçecek yeni bir isim bulmak ise yapımcılar için oldukça zor olmuştu. Bu "kreatif farklılıklar"dan birinin filmde kötü karakteri canlandıracak isim konusunda Boyle ve yapımcıların uzlaşamaması olduğu biliniyor. Boyle, BBC'nin yeni Dracula'sı olan Claes Bang'i filminde istemişti. Fakat köprülerin altından çok sular aktı ve yeni yönetmen Cary Fukunaga senaryoyu en baştan yazmak için kolları sıvadı. Rami Malek'in kötü karakter olarak kadroya dahil olması Fukunaga için de oldukça prestijli olacaktı ama görünen o ki "Bond 25"in çekimleri Temmuz ayından sonra başlamadığı takdirde Malek filme dahil olamayacak. Bu da pek olası görünmüyor çünkü zaten çok zaman kaydedildi ve film ekibinin yetişmesi gereken bir vizyon tarihi var. 

 

Daniel Craig, Bond serisinin yeni filminde bir kez daha 007 karakteriyle yer alacak. Geçtiğimiz günlerde Lea Seydoux'nun da Madeleine Swan rolüne geri döneceği açıklandı. Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve Naomie Harris kadroya son katılan isimler oldu. Dolayısıyla Q, M ve Moneypenny karakterlerini de yeniden izleme fırsatı bulabileceğiz. Çekimleri Mart 2019'da başlayacak filmin vizyon tarihi 14 Şubat 2020.