Cem Yılmaz Karakomik Filmler Serisinin Dördüncü Filminin Detaylarını Paylaştı

11.12.2018 08:58
Cem Yılmaz Karakomik Filmler Serisinin Dördüncü Filminin Detaylarını Paylaştı

Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisinin dördüncü filmini de açıkladı. Yılmaz, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla dördüncü ve son filmin adının "Deli" olduğunu sevenlerine duyurdu.


Komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz Nisan ayında yeni film serisi "Karakomik Filmler"in müjdesini vermişti. Proje, altmış dakikalık iki filmden oluşacak ve sinemalarda "2 film birden" şeklinde arka arkaya gösterilecek. Yılmaz serinin dördüncü filmini de açıkladı. "Deli" adlı filmin çekimlerine başladığını duyuran komedyen “Evet... Bu ay ismim Güven ve taksiciyim @karakomikfilmler Deli ! Nisan'da Sinemalarda.” yorumuyla birlikte taksici kılığındaki bir fotoğrafını da sosyal medyadan paylaştı. Filmin kadrosunda ise Cem Davran, Büşra Develi, Özkan Uğur ve Hakan Gerçek gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

 

Cem Yılmaz ve ağabeyi Can Yılmaz, "Kaçamak" ve "2 Arada" isimli bağımsız hikayelere sahip ilk iki filmin afişlerini de sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu iki film 18 Ocak 2019'da seyirciyle buluşacak. Bodrum ve İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Kaçamak, dört kafadarın çıktıkları bir detoks tatilinde başlarına gelen komik olayları konu alıyor. Filmin başrollerine Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur bulunuyor. Bu filmin ardından izleyeceğimiz diğer film, kara komedi türündeki "2 Arada". Arabalı vapurda geçen hikayede Cem Yılmaz, Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Kadroda bu sefer Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya ve Cem Davran yer alıyor. 

 

Karakomik Filmler serisinin üçüncü filmi "Emanet"in kadrosu geçen ay duyurulmuş, Cem Yılmaz'a Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Necip Memili, Tülin Özen, Tansu Biçer, Emin Gürsoy, Saba Tümer, Uğur Serhan ve Celil Nalçakan gibi birbirinden ünlü isimlerin eşlik edeceği açıklanmıştı. "Emanet" ve "Deli"nin konuları şimdilik bilinmese de, Mart 2019'da vizyona girmeleri bekleniyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Güzellik ! Maaşallah de ;) Ocak 18 de izleyelim.

Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi (10 Ara, 2018, 2:16ös PST)

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

#karakomikfilmler

Can Yılmaz (@68canylmz)'in paylaştığı bir gönderi (10 Ara, 2018, 2:29ös PST)