Deli Deli Olma, 17 Nisan’da Vizyonda!

11.03.2009 11:56
Deli Deli Olma, 17 Nisan’da Vizyonda!

Sinemamızın usta ve emektar oyuncuları arasında başı çeken, canlandırdığı onlarca unutulmaz karakterle hafızalara kazınan Tarık Akan, birkaç yıllık aradan sonra sinemaseverlerle “Deli Deli Olma” filmiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Senaryosu Hazel Sevim Ünsal tarafından kaleme alınan ve Kars’ın bir köyünde geçen sıcak bir hikayeyi beyazperdeye taşıyan “Deli Deli Olma”’, 17 Nisan’da gösterime giriyor.

Son yıllarda canlandırdığı başarılı karakterlerle adından sıkça söz ettiren değerli oyuncu Şerif Sezer, bir kez daha Tarık Akan’la aynı filmde rol aldı. Filmin sinemaseverlere bir de sürprizi var. “YOL” filminden seneler sonra tekrar birlikte kamera karşısına geçen Tarık Akan ve Şerif Sezer’in filmdeki gençlik sahnelerini kendi çocukları Barış Üregül ve Deniz Arna canlandırdı.

Murat Saraçoğlu’nun Üçüncü Filmi

“Deli Deli Olma”, son dönemin ses getiren yapımları arasında yer alan “120” ve “O… Çocukları” filmlerini yöneten Murat Saraçoğlu’nun üçüncü uzun metrajlı filmi olacak. “Deli Deli Olma” filminin, çarpıcı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile bu senenin ses getirecek filmlerinden birisi olması bekleniyor.

* Filmin fotoğraf galerisi için tıklayın.