DC'nin Eğlenceli Kahramanı 'Shazam!' Yeni Bir Tanıtım Videosuyla Döndü

21.01.2019 00:00

Warner Bros. DC Extended Universe'ün yeni filmi için Shazam! için kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Filmin yeni bir fragmanının da bu hafta içinde görücüye çıkması bekleniyor.


Zachary Levi'nin başrolünde yer aldığı Shazam!'den gelen teaser, filmden yeni görüntüleri izleyicilerle buluşturuyor. Videoda Billy Batson'ın Shazam'a dönüşmesiyle birlikte kayda değer birkaç an görebiliyoruz. Zachary Levi bir binadan atlarken, Dr. Sivana'nın güçlerini daha yakından görme fırsatı buluyoruz. Kendilerine bir süper kahraman sığınağı bulmaya çalışmak için emlakçıya giden Shazam ve Freddy Freeman'ın yer aldığı eğlenceli bir sahne de var.

 

Birkaç ay içinde beyaz perdede olacak DC filminde, koruyucu bir aile tarafından evlat edinilen Billy Batson, Shazam'in sihirli güçlerini elde eder. Batson, "Shazam" kelimesini söylediği zaman, süper güçlere sahip ve dünyayı kötü Dr. Thaddeus'tan korumak zorunda olan bir yetişkine dönüşmektedir. Fakat yetişkin maskesini kuşanan bir çocuğun iyi bir kahraman olup olmayacağı biraz şüphelidir.

 

Filmin yönetmeni David F. Sandberg geçen yıl verdiği bir röportajda "Ailesini bulmaya çalışıyor... Annesi hala dışarıda bir yerlerde. Fakat bu güçleri kazandıktan sonra, onlarla ne yapacağını ve nasıl çalıştığını anlaması gerek. Bunun için de süper kahraman uzmanı gibi olan ve güçlerini keşfetmesine yardımcı olan arkadaşı Freddie'ye ihtiyacı var." açıklamasını yapmıştı.

 

Chuck dizisiyle büyük beğeni toplayan aktör Zachary Levi'ye, Freddy Freeman rolünde Jack Dylan Grazer eşlik ediyor. 1939 yılında yaratılan çizgi romandan uyarlanan filmin kadrosunda Djimon Hounsou, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil yer alıyor. Shazam!, 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.