Hababam Sınıfı Yeniden Filminden Teaser Geldi

13.02.2019 19:17

Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı, yıllar sonra beyaz perdede yeniden can buluyor.  17 Mayıs 2019 da vizyona girecek olan filmin teaseri yayınladı.

 

Daha önce Münir Özkul, Şener Şen, Tarık Akan, Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Halit Akçatepe gibi efsanevi isimlerin hayat verdiği İnek Şaban, Güdük Necmi, Damat Ferit, Hafize Ana, Mahmut Hoca karakterleri,  Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz ve Yusuf Çim gibi ünlü isimlerle yeniden hayat buluyor.

 

1975 yılında yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez’in oturduğu filmi, bu defa Damat Takımı ve Biz Size Döneriz isimli filmlerden tanıdığımız Doğa Can Anafarta yönetiyor.

 

Hann Media yapımcılığında, Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleminden yeniden çıkan ve seyirciyle buluşmasına sayılı günler kalan Hababam Sınıfı, izleyiciler tarafından da sabırsızlıkla bekleniyor.

 

Hababam Sınıfı’nın, 21. Yüzyıl ruhuyla harmanlanan bu yeni yapımında,  Özel Çamlıca Lisesi karma eğitime geçiyor. Bu geçişin ardından, okula, yatılı kız öğrenciler geliyor. Hababam Sınıfı Yeniden, yeni kız öğrenciler ile Hababam Sınıfı erkeklerinin maceralarını konu alıyor.  Hababam kızları ve erkeklerinin önce rakip, sonra müttefik olacağı eğlenceli bir maceraya hazır olun!