Kasımda Gösterime Girmesi Beklenen Karlar Ülkesi 2‘den İlk Fragman Geldi

14.02.2019 12:52

22 Kasım 2019’da vizyona girecek olan Karlar Ülkesi 2 (Frozen 2)’den ilk fragman geldi. Serinin ilk filminin hasılat rekortmeni oluşu, izleyicinin beklentilerini oldukça yükseltiyor.


2013 yapımı Karlar Ülkesi’nde, maceracı ve iyi kalpli bir kız olan Anna ve kız kardeşi Prenses Elsa ile tanışmıştık. Anna’nın, Elsa’yı bulmak için çıktığı masalsı yolculukta, O’na, usta bir dağcı olan Kristoff, sadık Ren geyiği Sven ve diğer yol arkadaşı Olaf eşlik ediyordu. Büyüleyici efektlerle süslenen Disney yapımı animasyon, dünya genelinde  1,277 milyar dolarlık hasılat yaparak tüm zamanların en çok hasılat toplayan animasyon filmi ünvanını almıştı. Frozen hala koruduğu bu ünvanı, acaba Frozen 2’ye kaptıracak mı?

 

Frozen 2‘de kahramanlarımız Elsa, Anna, Kristoff ve Olaf'ı, Arendelle'den çok uzakta izleyeceğiz. Elsa suda yürümek, buzdan dev dalgalar yaratmak gibi güçlerini kullanmayı öğrenirken, Anna’da kendini başka yetenekleriyle kanıtlayacak.

 

Chris Buck ve Jennifer Lee’nin yönetmen koltuğunu paylaştığı filmin seslendirmesini, ilk filmdeki orijinal kadroda yer alan Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad gibi isimler devam ettiriyor.