Chilling Adventures of Sabrina'nın 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

19.03.2019 13:41

Geçtiğimiz yıl izleyiciyle buluşan gerilim türündeki Netflix dizisi Chilling Adventures of Sabrina'nın 5 Nisan'da yayınlanacak 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. 

 

Roberto Aguirre-Sacasa'nın imzasını taşıyan ve ilk sezonuyla beğeni toplayan Chilling Adventures of Sabrina, bu yıl  2. sezonu ile ekranlara geri dönecek. Türkiye'de "Tatlı Cadı Sabrina" olarak akıllara kazınan ve Sabrina çizgi romanlarına dayanan dizinin Netflix yapımı yeniden çevrimi, hem anlatım tarzıyla hem de karanlık havasıyla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Dizinin önümüzdeki ay yayınlanacak 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken, Netflix dizinin ilk fragmanını görücüye çıkardı. 

 

Chilling Adventures of Sabrina'nın ilk sezonunda, 16. yaş gününde ailesinin cadı dünyası ve arkadaşlarının insan dünyası arasında seçim yapmak zorunda olan yarı cadı yarı ölümlü Sabrina, halaları, kedisi Salem ve sevgilisi Harvey Kinkle ile birlikte gizemli kasaba Greendale'de korkunç olaylar ve yeni maceralar yaşamıştı. 5 Nisan'da yayınlanacak ikinci sezonda ise Sabrina'yı, ölümlü dostu Harvey Kinkle ile ateşli büyücü Nicholas Scratch arasında seçim yapmak zorunda kalmak gibi yeni güçlükler bekliyor olacak. 

 

Sabrina karakterini Mad Men dizisi ile tanınan Kiernan Shipka'nın canlandırdığı, Sabrina'nın sevgilisi Harvey Kinkle'ı ise R5 grubunun solisti Ross Lynch'in canlandırdığı karanlık ve bir o kadar da eğlenceli Netflix dizisi Chilling Adventures of Sabrina, şimdiden 3. ve 4. sezon onayını da almış durumda.