Natalie Portman ve Jon Hamm'in Rol Aldığı Lucy In The Sky'dan İlk Fragman Yayınlandı

19.03.2019 14:38

Natalie Portman'ın başrolünü üstlendiği, Fargo ve Legion dizilerinin yaratıcısı Noah Hawley'nin ilk uzun metraj yapımı filmi olan Lucy In The Sky filminden ilk fragman yayınlandı. 


Reese Witherspoon'un yapımcılığını üstlendiği, Noah Hawley'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, 2019'un merakla beklenen bilim kurgu filmlerinden olan Lucy In The Sky -ya da ilk duyurulan adı ile Pale Blue Dot- filminin senaryosunu ise Elliott DiGuiseppi ve Brian C. Brown birlikte kaleme alıyor. 

 

Uzayda yaşamla ilgili bir görevden Dünya'ya döndükten sonra, gerçeklik hissini kaybetmeye başlayan ve evli bir kadın olan Lucy Cola'nın hayatına ve meslektaşıyla yaşadığı ilişkiye odaklanan filmde, Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman'a; Mad Men dizisi ile tanınan Jon Hamm; Deadpool 2'nin Domino'su Zazie Beetz; Beauty and the Beast'teki Beast Dan Stevens,; Oscar ödüllü Ellen Burstyn ve Nick Offerman gibi isimler eşlik ediyor. 

 

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Lucy In The Sky'ın, 2019 yılında vizyona gireceği duyuruldu. Fakat filmin resmi vizyon tarihi henüz açıklanmadı.