Toy Story 4'ün İlk Uzun Fragmanı Yayınlandı

19.03.2019 16:24

İlk filmi 1995 yapımı olan unutulmaz Pixar animasyonu Toy Story serisinin, 21 Haziran 2019'da vizyona gireceği duyurulan yeni filmi Toy Story 4'ten ilk uzun fragman yayınlandı. 


Woody, Buzz Lightyear ve darkadaşlarını en son Toy Story 3'te izlememizin ardından dokuz yıl geçti. Bu eğlenceli ekip, uzun zamandır beklenen maceralarıyla Toy Story 4 ile beyazperdeye geri dönüyor ve aralarında dahil olan yeni oyuncak Forky ile birbirinden ilginç olaylar da bizleri bekliyor.

 

Inside Out filmi ile Oscar Ödülü'nü kucaklayan Josh Cooley'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Toy Story 4'ün yapımcılığını Jonas Rivera üstlenirken,filmin senaryosunu ise John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter ve Lee Unkrich'in yer aldığı bir ekip kaleme aldı. 

 

Heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen filmin seslendirme kadrosunda ise Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie), Annie Potts (Bo Peep), Estelle Harris (Mrs. Potato Head), Jordan Peele (Bunny) ve Keegan-Michael Key (Ducky) gibi isimlerin yer almasının yanı sıra Keanu Reeves ve Patricia Arquette gibi sürpriz isimlerin de bulunacağı açıklanmıştı.