Spider-Man: Far From Home’dan Yeni Afişler!

28.03.2019 13:32
Spider-Man: Far From Home’dan Yeni Afişler!

Yakın zamanda vizyona girecek olan Spider-Man: Far From Home filminden yeni afişler paylaşıldı. 

 

Yeni nesil Spider-Man filminin devam halkası olan Spider-Man: Far From Home filmi, meraklılarını bir hayli heyecanlandırmaya başladı. Filmi izleyebilmek için 5 Temmuz 2019’a kadar bekleyeceğiz. Marvel Sinematik Evreni kapsamında yeni bir evre başlatacak olan filmden yepyeni afişler, Spider-Man meraklılarıyla paylaşıldı.  

 

Filmin yayınlanan yeni afişlerinde, Spider-Man yuvasından çıkıyor ve Avrupa seyahatine gidiyor. Afişleri kişisel sosyal medya hesabından paylaşan isim ise, Spider-Man’e hayat veren oyuncu Tom Holland! Holland, afişleri şu cümlelerle paylaştı: “Haftanıza küçük bir spidey hareketi ile başlayacağımı düşündüm. Evden uzakta olan Örümcek Adam, 5 Temmuz'daki tiyatroları izliyor ve bu onun en çılgın yolculuğu. #spidermanfarfromhome ”

 

Spider-Man: Far From Home  filminin, 25 Nisan’da vizyona girecek olan Marvel’ın son Avengers filmi Avengers: Endgame'de de yer alan Spider-Man ile ilgili ufak bir spoiler verdiği de gözlerden kaçmayan bir detay. Yönetmenliğini Jon Watts'ın üstleneceği Spider-Man: Far From Home filminde başlıca rolleri Tom HollandZendaya Coleman, Michael Keaton, Jacob Batalon ve Marisa Tomei gibi isimler paylaşıyor.

 

Spider-Man: Far From Home filminde, yaşadığı mahallenin sevilen süper kahramanı olan Spider-Man, Peter Parker olarak en yakın arkadaşları Ned ve MJ ile Avrupa seyahatine çıkıyor. Spider-Man’i bir süre dinlendirmek isteyen Peter’ın bu planı, istediği gibi gelişmiyor. Bir anda karşısına çıkan Nick Fury ile birlikte şehre dadanan yaratıkları yok etmek için amansız bir mücadeleye girişiyorlar!