Is There Still Sex in the City, Sex in The City’nin Devam Dizisi mi Olacak?

28.03.2019 17:12
Is There Still Sex in the City, Sex in The City’nin Devam Dizisi mi Olacak?

Bir anda gelen Sex and The City’nin devam dizisinin yapılacağı haberleri, dizinin hayranlarını çok sevindirdi.


Sex and The City’nin devamı niteliğini taşıyacağı haberleri yayılan yeni dizi, dizinin sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Ancak Candace Bushnell’in, Is There Still Sex in the City kitabından aynı isimle uyarlanacak olan dizinin kahramanları Sex and The City’den tanıdığımız Carrie, Miranda, Charlotte ve Samantha olmayacak.

 

Bu yıl sonuna doğru çekimlerine başlanması planlanan dizinin, 50 yaş üzerindeki bir grup arkadaşın hikayesine odaklanacağı belirtildi. Manhattan’ın meşhur Yukarı Doğu Yakası’nda yaşayan, “orta yaşlı” bir kadın arkadaş grubunun, aşk, seks ve arkadaşlık maceralarını konu alacak olan dizi, tam olarak bir Sex and The City devamı olmayacaksa da, Sex in the City severlerin hoşlanacağı bir yapım olabileceğini düşündürtüyor.

 

Sex and The City dizisi, ardından The Carrie Diaries, Sex and The City filmi ve Sex and The City filminin ikincisi ile gönüllere taht kuran serinin tam olarak devamı niteliğinde olmayacaksa da Is There Still Sex in the City’nin ekranlarla buluşacak olması yapımın hayranlarını sevindirdi.

 

Is There Still Sex in the City hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmamakta. Yapıma dair yeni haberler geldikçe, bunları sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağız.