Game of Thrones'un 8. Sezonundan Tanıtım Videoları Geldi!

01.04.2019 15:55

Heyecanla beklenen Game of Thrones’un 8. ve final sezonu 14 Nisan 2019 tarihinde hayranlarıyla buluşacak.


14 Nisan tarihinde hayranlarıyla buluşacak olan, merakla beklenen Game of Thrones 8. sezondan iki yeni tanıtım videosu daha yayınlandı. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones sekizinci ve son sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

 

Televizyon tarihinin belki de en büyük savaşına tanıklık edeceğimiz final sezonunda, bu büyük savaşa ek olarak, taht mücadelelerini ve yeni ittifakların kurulmasını da heyecanla izleyeceğiz. George R. R. Martin'in kitabından uyarlanan yapımın son sezonu 90 dakikalık 6 bölümden oluşacak.

 

Game of Thrones’in ekranlara veda etmesinin ardından ise, dizinin yakaladığı başarıyı ve hayran kitlesini kaybetmemek için HBO yoğun bir çalışma başladı. Game of Thrones’un spin-off’u niteliğinde olan The Long Night için çalışmaları sürdüren kanal, Sebastian A. Jones tarafından yaratılan bir fantastik evrende geçen çizgi roman serisi Asunda’nın haklarını da satın aldı.

 

Game of Thrones’un 8. ve final sezonundan yayınlanan ilk videoyu yukarıdan, ikincisini ise buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

 

Game of Thrones’un merakla beklenen 8. sezonunun fragmanını izlemek için bu habere gidebilirsiniz.