Merakla Beklenen Addams Ailesi’nden İlk Fragman Geldi!

09.04.2019 19:29

Herkesin tanıdığı Addams Ailesi, beyaz perdeye bu sefer animasyon olarak geri dönüyor. Heyecanla beklenen Addams Ailesi’nin ilk fragmanı görücüye çıktı.


1930'lu yıllardan bu yana hayatımızın bir parçası olan Addams Ailesi’ni New Yorker Gazetesi'nin karikatüristi Charles Addams yarattı. Çizgi dizi olarak macerasına başlayan Addams Ailesi, 1991 ve 1993 yıllarında sinemaya uyarlanmış ve beyaz perde ile buluşmuştu. Bu yıl sonunda hayranlarıyla yeniden buluşacak olan tuhaf aile, bu sefer son teknoloji ile 3D animasyon filmi olarak karşımıza çıkacak. Addams Ailesi’nin ilk fragmanıysa hayranlarının beğenisine sunuldu.

 

Yönetmen koltuğunda Greg Tiernan ve Conrad Vernon’un oturduğu animasyon filminin senaryosunda ise Pamela Pettler ve Matt Lieberman’ın imzası bulunuyor. Güçlü seslendirme kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken Addams Ailesi’nde; Gomez Addams’a Oscar Isaac, Wednesday Addams’a Chloë Grace Moretz, Morticia Addams’a Charlize Theron, Pugsley Addams’a ise Finn Wolfhard sesiyle hayat veriyor.

 

Korkunç bir ailenin, tuhaf olduğu kadar da eğlenceli maceralarını anlatan animasyon filmi, Türkiye’de 13 Aralık 2019 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

 

Addams Ailesi’nin yayınlanan ilk fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.