Luc Besson Filmi 'Anna'nın Fransızca Dublajlı 2. Fragmanı Yayınlandı

11.04.2019 10:58

Yönetmen Luc Besson imzalı aksiyon filmi Anna’nın Fransızca dublajlı fragmanı yayınlandı.


The Fifth Element ve Léon gibi önemli filmlerin yönetmeni Luc Besson, bu iki filmin ardından beklentilere karşılık verememiş ve pek de başarılı olmayan yapımlar ortaya çıkarmıştı. 2014 yapımı Lucy ile bir nebze de olsa hakkındaki olumsuz eleştirilerden kurtulmayı başaran yönetmen en son, yüksek bütçesine rağmen gişede beklediğini bulamayan ve olumsuz yorumlarından nasibini alan Valérian and the City of a Thousand Planets filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

 

Kariyerinde iniş çıkışlar yaşayan, bir türlü istediği çizgiyi yakalayamayan Luc Besson, tamamen kendine ait bir fikirden yola çıkarak yazıp yönettiği 'Anna' filmiyle bu yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. İngilizce olarak çekilen filmin, hitap edeceği kitleler de göz önüne alınarak farklı dillerde dublaj yapılmış fragmanları ortaya çıkmaya başladı bile. Başrolünde daha önce Valérian and the City of a Thousand Planets’de oynamış olan Sasha Luss’ın olduğu filmin oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Luke Evans ve Cillian Murph gibi isimler de  yer alıyor. Filmdeki olaylar Anna isimli bir suikastçının etrafında dönüyor.

 

Filmin yayınlanan fragmanında gördüğümüz dövüş sahneleri bizlere aksiyon dozu yüksek bir film izleyeceğimizin sinyallerini veriyor. Luc Besson, 'Anna' filmi sayesinde kariyerinde istediği başarıyı tekrar yakalayabilecek mi hep beraber göreceğiz.

 

Luc Besson’a yöneltilen taciz suçlamalarından sonra vizyon tarihi ertelenen filmin, ABD’de 21 Haziran 2019’da yayınlanması planlanıyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli olmayan aksiyon türündeki 'Anna’nın yayınlanan ilk Fransızca dublajlı fragmanınıysa yukarıdan izleyebilirsiniz!