X-Men: Dark Phoenix Setinden Yeni Bir Kare Yayınlandı

17.04.2019 09:43
X-Men: Dark Phoenix Setinden Yeni Bir Kare Yayınlandı

Heyecanla beklenen filmler arasında yer alan X-Men: Dark Phoenix 7 Haziran 2019’da hayranlarıyla buluşmadan önce, hızlanan tanıtım çalışmaları çerçevesinde setten yeni bir fotoğraf paylaşıldı.


Filmden paylaşılan karede, Sophie Turner ve Michael Fassbender'ı bir arada görüyoruz. X-Men: Dark Phoenix’de Sophie Turner Jean Grey yani Phoenix karakterlerini canlandırırken; Michael Fassbender ise Erik Lehnsherr nam-ı diğer Magneto olarak karşımıza çıkıyor. Paylaşılan görselde, ikiliyi gördüğümüz yerin ise Marvel çizgi romanlarından hatırlayacağımız mutant adası Genosha olduğu belirtiliyor.

 

 X-Men serisinin 4. Filmi olan X-Men: Dark Phoenix filminde, X-Men: Apocalypse ile ekibe dâhil olan Jean Grey, çizgi romana sadık kalınarak filmin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor. 7 Haziran’da izleyiciyle buluşacak film; kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesi, X-Men’i hiç istemediği halde, kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakışını konu alacak.

 

Merakla beklenen X-Men: Dark Phoenix’de Sophie Turner ve Michael Fassbender’e; Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters gibi önemli isimler de eşlik edecek.

 

Film setinden yayınlanan son kareyi, aşağıda görebilirsiniz.

 

Filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan teaserını ise gözden kaçırdıysanız, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.