Hobbs and Shaw’dan Türkçe Altyazılı 2. Fragman

19.04.2019 13:04

Heyecanla beklenen film, Hızlı ve Öfkeli spin off’u Hobbs and Shaw’dan Türkçe altyazılı yeni bir fragman hayranlarının beğenisine sunuldu.

 

Bütün dünyayı kasıp kavuran Hızlı ve Öfkeli serisinin devamı niteliğinde olacak "Hobbs and Shaw"dan paylaşılan Türkçe altyazılı fragmanda, asla anlaşamayan Luke Hobbs ve Deckard Shaw’ın birlikte savaşmalarını ve savaş esnasındaki eğlenceli atışmalarını görüyoruz. Filmin heyecan ve aksiyona asla ara vermezken, izleyiciyi güldüreceğine dair de enstanteneler yakaladığımız fragmanda, Shaw’un kızkardeşi ve daha önce Hızlı ve Öfkeli filmlerinden de aşina olduğumuz annesini yer alıyor. Unutmayalım ki; Deckard Shaw asla annesinin sözünden çıkamaz!

 

Yeni fragmanı paylaşılan filmde, Hızlı ve Öfkeli serisinde olduğu gibi kanun adamı Luke Hobbs’u Dwayne Johnson canlandırıyor. Johnson, filmin başrolünü Deckard Shaw rolündeki ünlü aktör Jason Statham ile paylaşıyor.Hobbs and Shaw’da başroldeki ikiliye; Deckard Shaw’un kızkardeşi Hattie Shaw rolünde Vanessa Kirby, Brixton karakterinde ise son zamanların çok konuşulan isimlerinden Idris Elba eşlik ediyor. Ayrıca filmde Eiza Gonzalez, Eddie Marsan, Cliff Curtis gibi isimleri de beyaz perdede izleyeceğiz.

 

Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ise, "John Wick 3: Parabellum"un ve serinin ilk iki filminde de yönetmenliğini üstlenen David Leitch üstleniyor. "Hoobs and Shaw"un senaryosunda ise, Hızlı ve Öfkeli serilerinin senaryolarında imzaları bulunan Gary Scott Thompson ve Chris Morgan’ın kaleminden çıkıyor.

 

Birbirlerine güvenmeyen ekibin, birlikte çalışmaya mecbur kalmasını izleyeceğimiz aksiyon filmi "Hobbs and Shaw", 2 Ağustos tarihinde vizyondaki yerini almış olacak. Filmden en son yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı yukarıda bulabilirsiniz.