“Vita & Virginia” Filminden Fragman ve Afiş Yayınlandı

19.04.2019 22:39

Ünlü edebiyatçı Virginia Wolf ile aristokrat yazar Vita Sackville-West’in görkemli ve dillere destan ilişkisini anlatan Chanya Button filmi Vita&Virginia’nın fragman ve afişi paylaşıldı. 

 

Gemma Arterton ve Elizabeth Debicki’nin Vita ve Virginia karakterlerine hayat verdiği film, Woolf’un en büyük romanları değil kapalı kapılar arkasındaki alışılmadık ilişkisini konu ediniyor.   Virginia Woolf ve Vita Sackville-West arasındaki arkadaşlık olarak başlayıp ilişkiyr dönüşen iletişimin; yaşamak, sevmek ve yaratmak üzerine tavizsiz ve ısrarcı oluşu normal sınırların üstünde olunca ikili de doğal olarak edebiyat tarihindeki en etkileyici ilişkilerden birinin kahramanları olmuş oluyor. 

 

1922 yılında, mutlu bir evlilik sürdüren, sahip olduğu aristokrat aile ve başarılı yazılarıyla tanınan Vita’nın ünlü yazar, yayıncı ve Bloomsbury Group üyesi Virginia Woolf ile bir davette tanışmasıyla başlayan hikayede, Woolf anlam verilmesi güç hareketleri ve karşısındakini etkileyen düşünceleriyle Vita’yı baştan çıkarıyor. Virginia’nın bozuk akıl sağlığı ve Vita’nın düşüncesiz davranışları sebebiyle işin içine aileye, yakın arkadaşlarına karşı mücadele de karışınca ilişkileri daha da çalkantılı hâle geliyor. 

 

Filmden yayınlanan en son fragmanı yukarda, afişi ise aşağıda bulabilirsiniz.