Toy Story 4 Filmine Ait Yeni Bir Afiş Daha Yayınlandı!

19.04.2019 23:58
Toy Story 4 Filmine Ait Yeni Bir Afiş Daha Yayınlandı!

Pixar’ın en çok sevilen animasyon serilerinden olan Oyuncak Hikayesi'nin 4.filmine ait yeni bir afiş daha yayınlandı.

 

"Forky" adlı yeni bir oyuncağı Woody ve çetesine katılması, eski ve yeni arkadaşların eşliğinde gerçekleşen gezi ve beraberinde meydana getirdiği macera dolu hikaye dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğinin en büyük kanıtı haline geliyor.

 

Serinin ilk iki filminde yönetmen koltuğunda oturan John Lasseter 4.filmde yerini Josh Cooley’e devrediyor. 4. devam filminde Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği yeniden seslendirmek için mikrofon başına olacak.

 

Yeni filmin senaristliğini Stephany Folsom üstlenecek. Filmin müziklerinde ise serinin her filminde aynı görevi üstlenen Randy Newman'e emanet.

 

1995 yılından beri beyazperde de izlediğimiz sevimli animasyon serisi yılında başlayan ve o zamandan beri beyaz perdede severek izlenilen serinin 4.devam halkası 21 Haziran 2019 tarihinde seyirci ile bir kez daha buluşacak.