Oyuncak Hikayesi 4'ten Yeni Bir Fragman Daha Geldi!

20.04.2019 00:09

Serinin son filmi Toy Story 3'den dokuz yıl sonra beyaz perdeye dönmek için gün sayan "Toy Story 4"dan yeni fragman yayınlandı.

 

Pixar’ın en sevilen serilerinde olan "Toy Story", 4. filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. Forky isminde bir oyuncak ve onun da ekibe dâhil olmasının beraberinde gelen ilginç olaylar bizleri bekliyor.

 

Oyuncak dünyasına yeni olan Forky’nin başlarına açtığı işlerden sonra beraber yolculuğa çıkmak zorunda kalan ekip, dünyanın kendileri için ne kadar tehlikeli ve büyük olduğunu keşfetttikleri yol boyunca eski yüzlerle de karşılaşacak.

 

Josh Cooley‘nin yönetmen koltuğuna oturduğu "Toy Story 4"un senaryosunu Andrew Stanton ve ekibi hazırladı. Tecrübeli isimlerden oluşan yapım ekibinin haricinde filmin seslendirme kadrosunda Tom Hanks, Tim Allen, Michael Keaton, Joan Cusack, Estelle Harris, Patricia Arquette, Jordan Peele, Keegan-Michael Key, Annie Potts, Laurie MetcalfTimothy Dalton gibi önemli isimler de yer alıyor. Bu kadar güç yetmezmiş gibi bir de Keanu Reeves, Caboom adlı yeni bir karakteri seslendiriyor.

 

Heyecanla beklenen Pixar-Disney ortak yapımı animasyon filmi "Toy Story 4"un 21 Haziran 2019 tarihinde ülkemizde de vizyona girmesi bekleniyor.