Netflix’in Merakla Beklenen Filmi See You Yesterday’den Yeni Fragman

23.04.2019 11:11

Yapımcılığını Oscarlı Spike Lee’nin üstlendiği merakla beklenen film See You Yesterday’den yepyeni bir fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.


3 Mayıs tarihinde Tribeca Film Festival’inde prömiyerini yapacak olan See You Yesterday, 17 Mayıs’da Netflix dijital platformu üzerinden izleyicilerle buluşacak. See You Yesterday; iki gencin, birinin kardeşinin polis tarafından öldürülmesini engellemek için, zaman makinesi yapmalarını konu alıyor.

 

Filmin yönetmenliğini Brutus ve Karanlıkla Karşı Karşıya filmlerinde de çalışmış olan Stefon Bristol üstleniyor. Senaryoda da imzası bulunan Bristol’a, senarist olarak Fredrica Bailey’de eşlik ediyor. See You Yesterday’in yapımcılığını ise; BlacKkKlansman ile Oscar’ı kucaklayan, ayrıca İçerideki Adam, 25. Saat, Malcolm X, İhtiyar Delikanlı gibi filmlerden de tanınan Spike Lee üstleniyor!

 

17 Mayısta izleyiciyle buluşacak olan aksiyon filmi See You Yesterday’in oyuncu kadrosunu ise Eden Duncan Smith, Dante Crichlow, Astro, Marsha Stephanie Blake, Wavyy Jonez gibi isimler oluşturuyor.

 

Merakla beklenen filmin fragmanını yukardan izleyebilirsiniz.