Child’s Play’den Yepyeni Bir Fragman Geldi

20.05.2019 11:07

Özellikle korku filmi severlerin büyük bir heyecanla beklediği, sinema tarihinin kült filmlerinden “Child’s Play”in yeniden çekiminden yepyeni bir fragman izleyicinin beğenisine sunuldu!


İlki 1988’de çekilen “Child’s Play”in yeniden yapımında annesi, Küçük Andy’e doğum günü hediyesi olarak Buddi marka bir bebek alır. Tüm çocukların hayali olabilecek güzellikteki bu oyuncak bebek, ne anne ne de küçük Andy’nin tahmin dahi edemeyeceği dehşetlerle doludur. Çünkü bebek, yazılım hatası yapılarak üretilmiştir. Bu hata nedeniyle, bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kalkmıştır. Çok da tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddet ve kötülük kavramlarını öğrenmesi ile öngörülemeyecek kadar tehlikeli bir hal alır.

 

Lars Klevberg’in yöneteceği yeni nesil “Child’s Play”in oyuncu kadrosunda Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, David Lewis  ve Kristin York gibi isimler yer alıyor.

 

Filmin, Star Wars'un orijinal üçlemesindeki Luke Skywalker rolüyle efsaneleşen Mark Hamill tarafından seslendirilen şeytani bebek Chucky’nin de yer aldığı üçüncü fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.