Asalarınızı ve Pelerinlerinizi Hazırlayın! Harry Potter Filmlerinin Tamamı Netflix’te Yayınlanmaya Başlayacak

27.05.2019 10:21
Asalarınızı ve Pelerinlerinizi Hazırlayın! Harry Potter Filmlerinin Tamamı Netflix’te Yayınlanmaya Başlayacak

Albus Dumbledore ayağa kalktı. Kendisini hiçbir şey bundan daha çok mutlu edemezmiş gibi, kollarını iki yana açıp öğrencilere gülümsedi. 

"Hoş geldiniz!" dedi. "Hogwarts'ta yeni bir yıla hoş geldiniz! Şölen başlamadan önce bir şeyler söylemek istiyorum” …

 

Söyleyecekleri elbette şimdi size söyleceklerimizle aynı değil ancak Harry Potter severler bilir ki, dünyadaki en güzel birkaç şeyden biri Harry Potter filmlerini rahatlıkla ve kesintisiz izleyebilmektir. İşte bunun için artık yeni bir fırsatımız var: Netflix! 

 

Bir neslin uykusuz geceler geçirmesine sebep olan kitapları ve daha sonra da sinemada izlediğimiz harika filmleri ile fantastik sinema dünyasının en çok sevilen serilerinden biri olan Harry Potter’ın, geçtiğimiz aylarda bazı ülkelerde Netflix üzerinden izlenebileceği duyurulmuştu. Ancak dediğimiz gibi bu durum yalnızca birkaç ülke için geçerliydi. Ülkemiz de dahil olmak üzere geri kalan ülkeler, yalnızca VPN kullanarak bu fırsattan faydalanabiliyordu.

 

Netflix Türkiye hesabından yapılan yeni paylaşımla öğrendiğimize göre her fırsatta ya da kendini kötü hissettiğinde dönüp dönüp Harry Potter açanlar, 1 Haziran’dan itibaren hiçbir engel olmadan serinin tüm filmlerini Netflix üzerinden izleyebilecek.